Kik vagyunk?

A KATA 2013-as bevezetése nagy áttörést jelentett, hiszen egy különleges, igazán kedvező adónem "került a piacra": tervezhető költségek, kevés adminisztráció, könnyed kezelés. Habár a KATA-t kivétel nélkül mindenhol egyszerű, számviteli szakembert nem igénylő vállalkozásként definiálják, az élet tartogathat meglepetéseket.
Ez nem azt jelenti, hogy aggódnod kellene az egyéni vállalkozásod miatt, mindössze annyit, hogyha kérdésed lenne, esetleg elakadnál, netán megkeresne a hatóság, tudj kihez fordulni.

Kik vagyunk mi?

Több mint 10 éve foglalkozunk könyveléssel és adótanácsadással. Amikor 2013-ban megjelent a KATA, hatalmas lehetőséget találtunk benne, ezért több ügyfelünknek és partnerünknek ajánlottuk. Azt tapasztaltuk, hogy a KATA vállalkozások könnyen működtethetőek, ha a vállalkozó pontosan ismeri a korlátokat és hatályokat, illetve van ideje nyomon követni a határidőket, nyilvántartásokat.

Mivel a KATA vállalkozás épp azoknak a legkedvezőbb, akik a saját idejüket adják el, kevés idejük jut a saját könyvelésükre. Egyrészt átvállaljuk a nyilvántartások vezetését, a határok figyelését, a számlák kiállítását és a határidők követését. Tehát mindent, ami a vállalkozásoddal járó adminisztrációs és számviteli teher.

Merült már fel benned hasonló kérdés? Ha igen, hívj fel minket és segítünk!

  • Alanyi adómentes lehetek, de mit jelent ez és mitől függ?
  • Számláznék külföldi partnernek, mit kell ehhez tennem?
  • Tevékenységi kört választanék, mihez kell engedély?
  • Külföldi állampolgár vagyok, de van magyar lakcímem - KATA-zhatok?
  • Év közben váltom ki a KATA-t, hogy alakulnak a limitek az esetemben?
  • Azt hiszem, elrontottam egy számlát, mit csináljak?
  • Mit, hova, mikor vallok be és hova fizetek neki?
Fő célunk, hogy a munkádat, és ezzel a mindennapjaidat megkönnyítsük. Ha szeretnéd, csak egy-egy lépésben segítünk, ha szükséged van rá, eljárunk helyetted az ügyben.
 
Megtalálsz minket a facebook-on, illetve telefonon és személyesen!